Vaar je mee met onze innovatieboot?

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om continu aan jouw bedrijf te werken in plaats van er in te werken. Je hebt natuurlijk de focus op het binnenhalen en behouden van klanten met de beste producten, diensten, service en kwaliteit. Maar wat gaat de toekomst voor jou en jouw onderneming brengen? Ben je wel echt op de toekomst voorbereid? Zijn er nieuwkomers die roet in jouw eten gaan gooien? Is het nodig om jouw businessmodel te tweaken?

InnoLinQ vaart deze zomer een aantal keren uit met de innovatieboot. Een nieuw initiatief om op een ontspannen wijze bijgepraat te worden over nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Samen met andere ondernemers bekijken we de Alkmaarse stad vanaf het water. Natuurlijk zijn er genoeg versnaperingen en drinken aan boord verzorgt door de lokale horeca.

Wil je ook mee om met andere ondernemers te sparren, kennis uit te wisselen en handvatten te kijgen om door te pakken?

Zoals wij inmiddels al enkele jaren doen varen wij met de InnovatieBoot om ideeën uit te wisselen en concreet te maken naar de tweede helft van het jaar. De eerstvolgende afvaart is vrijdag 31 augustus om 13.00 (vertrek om 13.15 tot ca. 15.00). Wil je bijdragen, heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar: info@InnoLinQ.nl

By |2018-07-10T09:16:36+00:00mei 16th, 2017|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.