Plannen om te bouwen of verbouwen?

Heb je (ver)bouwplannen en je hebt geen idee waar te beginnen? damedi helpt dan graag om het eerste inzicht in te geven. damedi geeft advies op maat en denkt graag mee in het realiseren van nieuwe leef- of werkomgevingen. De werkwijze: na een eerste kennismaking worden de wensen en mogelijkheden doorgenomen en wordt er kosteloos een schetsontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt gepresenteerd in VR. In deze interactieve visualisatie kun je “vrij” door het 3D model bewegen waardoor een beter ruimtelijk inzicht wordt verkregen.

Over damedi

damedi is een jong en deskundig adviesbureau met een bouwkundige achtergrond.  De kennis en vaardigheden in 3D, BIM en Revit worden ingezet voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Het team van damedi kan opdrachtgever tijdens het gehele BIM-proces van A tot Z ondersteunen, begeleiden en adviseren in de uitwerking van 3D (BIM) modellen.

BIM proces

damedi beschikt over ervaren BIM/ Revit modelleurs en modelleert in alle projectfasen 3D (BIM) modellen uit voor diverse doeleinden, o.a. voor de utiliteitsbouw, woningbouw, interieur, 3D (interactieve) visualisaties en plattegronden ten behoeve van verkoopbrochures. Daarnaast kunnen zij ook als BIM-coördinator de regie voeren in een BIM-proces en coachen en trainen zij op het gebied van BIM en Revit op maat.

Voor meer informatie of contact, zie: www.damedi.nl

By |2016-04-16T14:55:09+00:00december 16th, 2015|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.