Over InnoLinQ2018-07-10T17:01:47+00:00

Over InnoLinQ

Vernieuwing is een belangrijke voorwaarde voor het verkrijgen en het behouden van voorsprong en daardoor een betere performance dan de markt.

Grotere ondernemingen beschikken over een uitgebreide R&D afdeling die er voor zorgt dat zij blijven innoveren. Naast enkele successen kennen deze afdelingen ook vele initiatieven die uiteindelijk niet tot wasdom komen. Bovendien zijn deze organisaties vaak intern gebonden aan beleid en regels wat voor het innovatieproces niet bevorderlijk is.

Het MKB beschikt vaak niet over de specifieke kennis en/of capaciteit om te blijven innoveren. Zij houdt zich logischerwijs bezig met de bestaande operatie waardoor er geen tijd en dus geen prioriteit is om te innoveren.

Een georganiseerd netwerk en regisseur waarin ondernemers en andere partijen elkaar vinden om innovaties te realiseren, te versnellen en te vermarkten is hiervoor de oplossing. InnoLinQ is geboren!

InnoLinQ is een daadkrachtig concept dat in samengestelde organisaties opdrachten uitvoert. InnoLinQ is een initiatief van Linkin Business en Promote Your Network.

Wil je ook partner worden of meer weten wat wij voor jou als organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.