Promote Your Network2016-12-07T18:04:12+00:00

Partner: Promote Your Network

Wie ben je?
Mijn naam is Vincent Smit en sinds 2008 help ik bedrijven om te stoppen met verkopen om daarvoor in de plaats gekocht te worden via social media.

Wat doet je bedrijf?
Mijn vorige bedrijf, Just Connecting, was een trainingsbureau gespecialiseerd in het geven van trainingen aan vooral grote bedrijven (ING, KPMG, Schiphol Group, Rabobank, etc) op het gebied van LinkedIn, Twitter en Facebook en we hebben meer dan 250 Social Media Managers opgeleid. Via Promote Your Network richt ik me nu juist vooral op start ups, investeerders en begeleid ik lanceringen. De nieuwste dienst Kickstart Your Social Media, waarmee wij social media activiteiten overnemen van het MKB, is zelfs in 2015 formeel doorgegroeid naar een eigen B.V.!

Wat betekent innovatie voor jou?
Sinds ik onderneem heb ik ieder jaar een nieuwe dienst moeten verzinnen om onderscheidend te blijven. Deze nieuwe diensten werden keer op keer een derde van de jaaromzet in dat jaar. Juist in deze tijd moet je blijven bewegen, blijven innoveren. Stilstaan is voor mij nooit een optie geweest!

Waarom ben je partner van InnoLinQ?
Innovaties hebben aandacht nodig. Veel aandacht! En dat kan juist via het slim inzetten van social media. Daarnaast vind ik het geweldig om nieuwe innovaties te ontdekken en te mogen meedenken. En met Kickstart Your Social Media, als een resultaat van InnoLinQ, bewijst voor mij ook het nut van dit netwerk!

Voor meer informatie: www.promoteyournetwork.com