Linkin Business2016-12-07T18:04:12+00:00

FOUNDER: Linkin Business

Wie ben je?
Ik ben Reinoud Bliek en sinds 2007 onderneem ik met Linkin Business, ondernemend bureau voor marketing en strategie.

Wat doet je bedrijf?
Met Linkin Business claimen wij het domein ‘nieuwe business’ en helpen bedrijven hierbij aan een onderscheidende marktpositie.
Innovatie en start ups zitten echt in ons DNA. Dus overal waar nieuwe producten, concepten of tijdperken ontstaan, daar willen wij bij zijn want daar gaat ons (marketing) hart sneller van kloppen.

Wat betekent innovatie voor jou?
Innovatie is als zuurstof, onmisbaar in je organisatie. Het is een tweede natuur om continue prikkels of (latente) behoeften op te vangen en hier direct op in te spelen. Gewoon doen, schaven, verbeteren en uitbouwen. Dat mogen wij in toenemende mate doen voor opdrachtgevers maar dat doen wij ook vaak genoeg uit eigen beweging of met een of meer partners.

 Waarom ben je InnoLinQ gestart?
Ik zit in diverse ondernemersclubs en ik merk dat mede-ondernemers vaak erg druk zijn met ‘de waan van de dag’. Hierdoor werken zij veel uren in en weinig aan hun bedrijf. Dat uit zich in gemiste kansen. En een katalysator voor innovatieve ideeën waarin je elkaar sterker maakt is er simpelweg nog niet. Die facilitator en aanjager willen wij met InnoLinQ graag zijn. En al die vernieuwingen geeft bovendien een hoop energie!

Kijk voor meer informatie op: www.linkinbusiness.nl