InnoLinQ lanceert Benchmark.Social

De lancering van Benchmark.Social is een feit. Sinds gistermiddag staat het nieuwste concept van InnoLinQ live! Benchmark.Social is een online benchmark dat B2B wordt aangeboden en dat in de desbetreffende markt of het specifieke thema inzicht geeft en leads genereert.

Eerder ontwikkelde InnoLinQ een concept AnalyseSocialMedia.nl voor het social media bureau Kickstart Your Social Media. Door de mooie resultaten en diverse aanvragen uit het netwerk, is er gekozen om de benchmark als concept te gaan vermarkten.

Hoe werkt het?

Samen met opdrachtgevers wordt er een slimme vragenlijst ingericht die aan de doelgroep wordt voorgelegd via een nieuwsbrief en social media. Door een slimme vragenlijst proactief aan te bieden krijgt de doelgroep inzichten die zij nog niet eerder hadden. Zo worden ondernemers en professionals een stukje slimmer gemaakt want “the things you don’t know, you don’t know!”. Mooie bijvangst uit deze tool is naast de relevante zichtbaarheid ook het versterken van het imago c.q. autoriteit en het verkrijgen van gekwalificeerde leads.

Kijk voor de huidige benchmarks en meer informatie op: Benchmark.Social

By |2016-10-28T13:06:58+00:00september 14th, 2016|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.