Concept Storms

Er zijn heel veel mensen met ideeën. Zij verzinnen aan de lopende band nieuwe concepten voor nieuwe bedrijven, business modellen, Apps, games of nieuwe producten/diensten. Vaak ontbreekt het hen aan tijd, geld, de juiste inzichten, expertise en een netwerk maar in de meeste gevallen: daadkracht. En misschien heb jij net zoals ons daar ook last van. Je zou eigenlijk jouw ideeën moeten pluggen om te onderzoeken of ze echt levensvatbaar zijn!

Met Concept Storms brengen wij daar verandering in!

Vanuit InnolinQ (Reinoud Bliek en Vincent Smit) hebben wij de tientallen Concept Storm bijeenkomsten georganiseerd, zowel open meetings als incompany. Hiermee brengen wij tijd, geld, de juiste inzichten, expertise, netwerk en daadkracht bij elkaar. Wij hebben namelijk heel veel ervaring met het (mede-)ontwikkelen, lanceren en vermarkten van concepten.

Vanaf 2019 kun jij ook het volgende leren door een Instagram videocursus te volgen met onder andere:

  • Is er überhaupt een markt voor mijn idee?
  • Wat moet ik minimaal doen om tot een POC (Proof-of-Concept) te komen?
  • Hoe vind ik mensen/partijen die mij gaan helpen
  • Wat doe ik vooraf de lancering van mijn concept?
  • Hoe vind ik mijn doelgroep?
  • Hoe zorg ik er voor dat mijn doelgroep met mijn concept in aanraking komt?

Voor slechts € 149,- (normaliter 199,-) krijg je toegang tot een geheim Instagram account en ontvang je 18 video’s zodat jij ook jouw concepten kunt vermarkten! Wij hebben er ruim 20 jaar aan ondernemerservaringen in gestopt, dus bereid je voor op een enorme boost! En bedenk: informatie is geen macht, maar wat je er mee gaat doen wel.

Toch liever een persoonlijke Concept Storms bijeenkomst? Dat kan natuurlijk ook altijd nog. De investering hiervoor bedraagt € 990,-. Dit is inclusief voorbereiding, sessie en samenvatting van de sessie en exclusief BTW en reiskosten.

Meer weten? Stuur ons dan vandaag nog een bericht!

By |2018-12-24T16:31:21+00:00december 24th, 2018|Geen categorie|1 Comment

About the Author:

Naast mede-eigenaar van InnoLinQ en Kickstart Your Social Media is Vincent de persoon die altijd bezig is met nieuwe tactieken, tools en het vermarkten van concepten.

One Comment

  1. […] heb ik een concept ontwikkeld om concepten te vermarkten (meer info over Concept Storms vind je hier). Ik wil je nu meenemen in mijn aanpak om in 2 weken tijd van idee tot realisatie te […]

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.