Butler On Demand maakt het leven een stuk eenvoudiger!

Vandaag is Butler On Demand live gegaan. Een virtuele butler die wel van een uitdaging houdt als (bijna) alles-bezorg-dienst. Met een vernieuwde variant op een bestaand concept werkt Butler On Demand juist met een chatfunctie en niet met Whatsapp.

Na een pilotcampagne in besloten kring is de dienst klaar om iedereen in Nederland te helpen, aldus Butler On Demand. Letterlijk bijna alles kan op aanvraag worden geregeld. Zo kan het ingezet worden om jezelf of iemand uit de brand te helpen maar ook omdat het leuk is en zorgt voor gemak. De dienst is kosteloos tot gebruikers de bestelling goedkeuren via de online chat module.

Via de handige chatfunctie op de website kan men snel en op alle devices diensten en producten bestellen. Vervolgens wordt aangeven wat de prijs is en de planning. Na bevestiging en betaling wordt de bestelling direct uitgevoerd.

Butler On Demand is een product van Promote Your Network en de tweede startup van het innovatienetwerk InnoLinQ. Voor meer informatie en voorbeelden zie: www.butlerondemand.nl

By |2016-04-16T14:46:52+00:00januari 17th, 2016|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.