Bijeenkomst eerste Concept Storm

Er zijn heel veel mensen met ideeën. Zij verzinnen aan de lopende band nieuwe concepten voor nieuwe bedrijven, business modellen, Apps, games of nieuwe producten/diensten. Vaak ontbreekt het hen aan tijd, geld, de juiste inzichten, expertise en een netwerk maar in de meeste gevallen: daadkracht. En misschien heb jij net zoals ons daar ook last van. Je zou eigenlijk jouw ideeën moeten pluggen om te onderzoeken of ze echt levensvatbaar zijn!

Met Concept Storms brengen wij daar verandering in!

Wij willen vanuit Innolinq (Reinoud Bliek en Vincent Smit) jou uitnodigen om naar de eerste Concept Storm bijeenkomst te komen. Wij zoeken namelijk leden die wat in kunnen brengen! Dat kan tijd, geld, de juiste inzichten, expertise, een netwerk en/of daadkracht zijn. Om concepten te lanceren zoals www.butlerondemand.nl en www.socialdreamdeal.nl heb je namelijk wel resources nodig. Maar je kunt ook jouw ideeën voorleggen die we mogelijk met de andere leden gaan realiseren.

Dus wat is het plan?

We gaan tijdens deze eerste bijeenkomst op 1 juli 2016 uitleggen hoe wij dit willen aanpakken zodat je kunt beslissen om wel of niet aan te haken. Want naast jouw inbreng investeer je mee in deze concepten en als ze doorbreken deel je mee in de opbrengst!

Wil je dat wij jou gaan helpen met jouw ideeën en concepten? Lees hier dan verder!

Of wil je meewerken aan het realiseren van ideeën of concepten? Word dan investeerder of partner bij InnoLinQ!

 

By |2016-11-16T17:54:57+00:00mei 10th, 2016|Geen categorie|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. […] heb ik een concept ontwikkeld om concepten te vermarkten (meer info over Concept Storms vind je hier). Ik wil je nu meenemen in mijn aanpak om in 2 weken tijd van idee tot realisatie te […]

Leave A Comment