Kickstart Your Social Media 2016-12-29T13:54:33+00:00

Kickstart Your Social Media

Wat was de aanleiding?
Reinoud Bliek (marketingbureau Linkin Business) en Vincent Smit (social media adviesbureau Promote Your Network) kregen beide een toenemende vraag om social media activiteiten uit handen te nemen.  Door het nauwe contact in het netwerk InnoLinQ en de toenemende behoefte van het MKB aan social media ondersteuning, hebben zij actie ondernomen om hier een business van te maken.

Wat was de aanpak?
Met de complementaire achtergrond, kennis en ervaring van beide personen is een concept ontwikkeld met een metafoor c.q. knipoog naar automotive termen. Juist om het MKB duidelijk te maken wat er nodig is om succesvol te zijn op social media. Na een aantal pilots bij huidige klanten van de ondernemers bleek dit een schot in de roos.

Wat is het resultaat?
Door de groei is er een b.v. opgericht en het concept verder uitgerold. Sinds 2015 kiezen in toenemende mate bedrijven om hun zakelijke social media accounts onder te brengen bij KYSM. De beoogde groei wordt tot op heden gerealiseerd, specifiek in het Business-to-business (B2B) segment. Denk hierbij aan bedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en (hi-)tech.

Voor meer informatie bekijk de website: Kickstart Your Social Media
Hoe presteren jouw zakelijke social media accounts? Doe de test: AnalyseSocialMedia.nl