Smaakmakers Compagnie 2017-01-02T12:13:53+00:00

Smaakmakers Compagnie

Wat was de aanleiding?
De A&F Uitzendgroep is een overkoepelende organisatie uit Rotterdam die zich met diverse bedrijven toespitst op het uitzenden van horeca- en kokspersoneel, fotomodellen, hostesses en bieden aanverwante diensten zoals payrolling. De vraag is om hen te helpen bij het verbeteren van hun digitale positie om zo meer resultaat te behalen én futureproof te zijn.

Wat was de aanpak?
Voorafgaan is er een uitgebreide planning voor de gehele groep uitgewerkt. Periodiek en in nauw overleg is er bepaald welke onderdelen prioriteit hebben en daar is binnen de kaders van de opdrachtgever met veel passie en creativiteit invulling aan gegeven.

Wat is het resultaat (tot nu toe)?
Er is een landingspagina van de overkoepelende organisatie met de nieuwe naam “De Smaakmakers Compagnie” ontwikkeld. Tevens is fase 1 van de kokscommunity De Witte Brigade afgerond, zie case Witte Brigade. Bovendien is hier gestart met het inrichten van de social media kanalen en het opleiden van een social media manager. 2017 staat in het teken van de verdere creatie en activatie van de andere familieleden van de Smaakmakers Compagnie.

Over de partner

Type: